Úttörő

Utazz olcsón!

Rólunk

2017. július 07. 19:25 - remakdebora

Kedves Látogatónk! 

Boldogok vagyunk, amiért idetévedtél az oldalunkra. Ha még nem hallottál Kerekes Balázsról és Remák Debóráról, akkor olvasd most el bemutatkozó levelünket. Ha már ismersz minket, akkor is! :) 

Nos, kik azok az Úttörők? Igen, biztosan jóra gondolsz, de mi most nem az egyenruhás, táborozó gyerekekről fogunk mesélni. 
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer két fiatal, akik megunták, hogy otthon üljenek, így hát elindultak világot látni. Szó szerint. A fiú bizony hamar rádöbbent, hogy egy-egy utazás a töredékébe kerül valójában, mint ahogy azt az utazási irodák kínálják, így hát megszületett az ötlet: mutassuk meg másoknak is, hogyan utazunk mi olcsón! 

Biztosan ismersz rengeteg világjárót, akik előtt kalapunkat emeljük, ám mi nem ahhoz adunk tanácsot, hogy hogyan vedd a hátadra az összes kontinest, az éjszakát a csillagos ég alatt töltve. Mi az átlag embernek akarunk segíteni. Azoknak, akik még nem jártak a tengerparton, azoknak, akik szeretnek leégni a mediterrán vidék nálunknál forróbb napsugarai által, azoknak, akik nem csak Európát szeretnék megnézni, hanem kicsit messzebbre merészkednének, de nem tudják ennek a módját, Szeretnénk segíteni azoknak, akik csak kettecskén mozdulnak ki a házból, de azoknak is, akik az egész boldog, nagy családdal együtt indulnak pihenni. Nem célunk, hogy kalandorokat, új Tarzanokat neveljünk. Csupán azt akarjuk, hogy mindenki szétnézhessen a világban, pénztárcától függetlenül. 
A világ csodás, mindenkinek látnia kell! 

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy nyakadba vedd a világot, akkor a mi könyvünk a Te könyved lesz! Mindenben segítünk, már abban is, hogy hogyan spórold össze a nyaralás árát, és mit pakolj a táskádba. 

Utazzunk együtt, a világ csak Ránk vár! 

balazzsal.jpg

Ha szeretnél még több tippet kapni tőlünk, akkor kövess minket a könyv Facebook rajongói oldalán, és csatlakozz az Úttörők FB csoporthoz! Természetesen Instagramon is megtalálsz minket!

Ha személyesebb tartalomra vágysz, és érdekel, mi történik az Úttörőkkel a mindennapokban, akkor vess egy pillantást személyes Facebook oldalunkra! :) 
Debóra: https://www.facebook.com/debora.remak
Balázs: https://www.facebook.com/balazs.kerekes.7?fref=ts

 

Kedves olvasónk, kívánjuk, hogy minél több világ körüli élményt élj át a könyvünk által! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr5812648069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása