Úttörő

Utazz olcsón!

Kávézz az Úttörőkkel!

2017. július 17. 12:36 - remakdebora

"Belépsz az ajtón, majd egy kedves hang megszólít téged, és megmutatja a legkényelmesebb helyet, ahová leülhetsz. Hamarosan a pincér leteszi eléd a kedvenc kávéd, melynek az íze olyan igazán páratlan. Belekortyolsz, és közben a kezedbe veszel egy könyvet. Egészen pontosan egy Úttörő könyvet. "

Ez a kép most már valóság! A Úttörők csapata azon dolgozott az utóbbi időben, hogy minél több helyen legyen elérhető a könyv, és ennek következtében számos budapesti kávézóban meg is jelentünk!


Képtalálat a következőre: „kávé”


Miért pont kávézók? Mert ott sok ember megfordul. Sok embernek segíthetünk, hogy lehetősége legyen bejárni a világot, és minél több szeletét ismerhesse meg a csodálatos Földünknek. Az sem volt elhanyagolható szempont, hogy ezáltal lehetőséget kap mindenki arra, hogy belenézzen az alkotásunkba, és eldönthesse, valóban neki való-e ez a könyv. Értékeket akarunk adni, és nem rásózni mindenkire valamit, amiről azt sem tudja, valóban szüksége van-e rá.
Bízunk benne, hogy ez az ötletünk kellő mennyiségű embernek ad majd lehetőséget, hogy betekintést nyerjen az Úttörő-létbe, és még többet ösztönöz majd arra, hogy nekivágjon a nagyvilágnak.

Íme a lista, hogy hol érhető el a könyv:
-Chez Dodo Macaron Manufaktúra
-My Little Melbourne Coffee
-Blue Bird Café
-STIKA
-Cake Shop
-Madal Café
-Zoska Reggeliző & Kávézó
-Coffee & More
-Molnár's
-Desszert.Neked
-Echo Café
-Kino Café
-CS64

Továbbá kapható a 9BAR Budapestben és a D18 Caféban, és megrendelhető a Művész Kávézóban és a Smúz Virágneked üzletben!



A pesti lista még bővül, és szeretnénk vidéki kávézókba is eljutni. Kommentben szívesen várunk javaslatokat, hogy hová helyezzünk még ki Úttörő könyvet!
A könyvről bővebb infót itt találhatsz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr4412669503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása