Úttörő

Utazz olcsón!

Így találj olcsón luxus szállást!

2017. július 18. 23:04 - remakdebora

Szeretnél kényelmes szállodában lakni a nyaralásod ideje alatt? Nem vagy ezzel egyedül.
Bár a spórolásnak számtalan módja van, valljuk be, egy welness-hétvégét olcsón kihozni nem egyszerű feladat, pláne nem, ha mindezt külföldön szeretnénk.
Ma már léteznek olyan weboldalak, amelyek azzal foglalkoznak, hogy amikor egy szálloda épp "üres járatban van", akkor a szabad szobákat kiadja rendkívül olcsón, hiszen jobban megéri kevesebb pénzért megtölteni egy szállodát, mint hagyni, hogy üresen kongjon. Ezek az üresjáratok azért alakulnak ki, mert pl. egy üzleti hotel beállítottságából adódóan hétvégén nem túl keresett, hiszen kevesen tartanak üzleti megbeszéléseket és üzleti utakat ilyenkor. A hétvégén üresen lévő szobákat így mi 30-40-50%, vagy akár még nagyobb kedvezménnyel kivehetjük!
Ezzel foglalkozik például a szallodavoucher.com. Kínálatában valódi, minőségi szállások találhatók, melyek kiváló lehetőségek azoknak, akik ugyan nem minimál-költségvetésű, de kedvező árú, minőségi szállóhelyet szeretnének maguknak. Ezen az oldalon gyakran fellelhetők olyan ajánlatok, amikor pl.egy 2 személyes, krakkói hosszú hétvégére csaphatsz le már 19.000 Ft-ért!
További előnye az oldalnak, hogy foglalás magyar nyelven történik, így a idegen országban lévő hotellel nem adódhat komoly nyelvi problémánk.

Mire figyelj, ha kuponnal foglalsz szállást?
Arra mindenképp, hogy időben egyeztess a szállodával, hogy mikor szeretnél menni! Szerencsére a kuponok hosszú ideig érvényesek, így biztosan találsz majd megfelelő időpontot, de nem árt, ha nem az utolsó pillanatban jelentkezel.
És ne feledd: feltétlenül szólj a foglaláskor, hogy voucherrel utazol!


*TIPP*: Ha van egy fesztivál vagy helyi ünnep, aminek ugyebár az időpontja egyértelműen kötött, akkor a voucher érvényességét figyelembe véve vásárolj, és érdeklődj a kuponvásárlás előtt a szállodánál, hogy van-e az adott időszakra szabad szobájuk! Ha így teszel, akkor garantáltan találni fogsz minőségi szállást, kedvező áron!


Ha tetszett, kedveld a bejegyzést, és oszd meg ismerőseiddel!
További tippekért olvasd el az Úttörő könyvet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr4712673227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása