Úttörő

Utazz olcsón!

3+1 tipp az élvezetes utazáshoz

2017. október 26. 08:30 - remakdebora

Kirándulás, nyaralás - induljunk a világ másik felére, vagy csak 2 várossal odébb, az utazás minden formája számos új élményt tartogat számunkra. Ahhoz, hogy ezt átéljük, néhány dologra figyelnünk kell, különben nem hagy bennünk maradandó nyomot az út.

#1. Változtass!
Csináld másképp a dolgokat, mint ahogy szoktad. Mivel pont azért vágtál útnak, hogy kiszakadj a hétköznapokból, nehogy már mindent ugyanúgy csinálj, mint otthon! Légy bátor! Ismerkedj új emberekkel, vegyél részt programokban, amelyeket otthon hanyagolsz. Ezekből lesznek az élmények! :)

#2.Sétálj!
Sokkal jobban fel lehet fedezni 1-1 helyet, ha nem autóban vagy városnéző buszon ülsz, hanem gyalog nézelődsz. A látvány, az illatok, az időjárás, a hely hangulata ezerszer jobban az emlékezetünkbe vésődik ilyenkor, és olyan részleteket is felfedezünk, amiket másképp nem tudnánk.

#3. Kóstolj!
Ha nyaralsz, ne a kedvenc gyorsétterem-láncodban étkezz! Térj be helyi vendéglőkbe, hogy autentikus ételeket ehess, és nem utolsó sorban, megtapasztald a helyiek viselkedését, megérezd, milyen köztük lenni. Imádni fogod!

#3+1. Légy biztonságban!
Biztosan nem fogod elfelejteni, hogyha ellopják a csomagodat az állomáson, de nem ilyen élményeket akarunk szerezni. Köss utasbiztosítást, és olvass utána, hogy milyen a helyi közbiztonság. Minden utcasarkon tolvajok várnak, vagy ha a buszmegállóban hagyod a táskád, akkor ott fog várni másnap?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr4813058334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása