Úttörő

Utazz olcsón!

A legolcsóbb szállás - 2. rész

2017. április 01. 18:24 - remakdebora

Az előző cikkben meséltem Neked az ingyen szállás egyik lehetőségéről. Most eljött az idő, hogy megnézzük a másikat is! Ha szégyenlős vagy, vagy csak nem tudnál kikapcsolni egy idegen ember házában, ha nem szeretsz barátkozni, akkor ez ideális lesz számodra. Nézzük is, miről van szó :) 
A babysitting biztosan ismerősen cseng a füledben, viszont a housesitting talán még furcsán hangzik. Hazánkban még kevésbé elterjedt, de külföldön már bevett szokásnak számít.
Sokan nem szeretik őrizetlenül hagyni a házukat, lakásukat, mialatt nyaralnak. Olyan is előfordul, hogy a kutyát macskát nem tudják magukkal vinni, és szükség van egy emberre, aki gondoskodik róluk 1-2-3 hétig. Ki fogja elvégezni ezeket a feladatokat? Hát Te! A HouseSitting lényege, hogy valaki megengedi, hogy a távolléte alatt a házában lakj ingyen, azért cserébe, hogy gondját viseled az ingatlannak, esetleg háziállatoknak. Ez elég jó csere, nem igaz? :D 
Végig a magad ura lehetsz, csupán minimális feladatokat kell elvégezned az adott ház körül. Bár így kevesebb kapcsolatod épül, viszont sokkal kényelmesebben élhetsz a külföldön töltött idő alatt.
Érdemes szétnézned a www.trustedhousesitters.com weboldalon, ahol megtalálod azokat a személyeket, akik „felügyelőt” keresnek a házuknak vagy állatuknak egy megadott időpontra. Meg fogsz lepődni, milyen házakat adnak ki ily módon ;) Ha szemfüles vagy, akkor nem csak takaros vityillókat, hanem akár tengerparti villákat is kifoghatsz. Így lehet luxus szállást szerezni, nulla forintért :) 

Ha tetszett, akkor oszd meg ismerőseiddel is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr1412392767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása