Úttörő

Utazz olcsón!

3+1 nyomós ok arra, hogy elutazz karácsonykor!

2017. december 12. 13:51 - remakdebora

Elsőre talán szörnyen hangzik számodra, hogy elutazz karácsonykor. "Pont a szeretet ünnepén menjek messzire?" Igen! Most vegyél egy mély levegőt, és olvasd tovább! Megmutatjuk, mennyi előnye van, ha az otthonodtól távol töltöd a karácsonyt!

Képtalálat a következőre: „winter christmas”

1. Nem kell főznöd
Két-három napig tartó sütés-főzés: klasszikus karácsony előtti procedúra. Bár kétségtelenül finomak ezek az ételek, a legtöbbször kárba vész jó részük, és ezzel együtt a befektetett energiánk is. Viszont, ha szállodában töltöd a karácsonyt, akkor mindezt kikerülheted: akár félpanziós, akár all-inclusive ellátást választasz, nem kell aggódnod a meg nem evett finomságok miatt, és még a sütés sem a te feladatod. Ráadásul akár Magyarországon, akár külföldön szállsz meg, ez időszakban a legtöbb helyen karácsonyi menüt (is) szolgálnak fel.

2. Nem kell takarítanod
Ismerős a helyzet, amikor egy teljes napot dolgozol azon, hogy csillogjon-villogjon a ház, aztán a vendégek távozása után újabb napod megy rá, hogy eltakarítsd a rendetlenséget? Ha elutazol, ennek búcsút mondhatsz! Egyrészt nem fog minden rokon a házadba csődülni, így a felfordulás is kisebb, másrészt egy szállodában van, aki takarítson helyetted.

3. Nem kell végigjárnod a kötelező köröket
Valljuk be, nem mindenkinek jön be az, hogy a századrendű rokonokkal is találkozzon csak azért, mert ünnep van. Egy karácsonyi út megoldja a dolgot: úgyis csak az megy veled, akit igazán szeretsz és közel áll hozzád.

3+1.: Akkor is lehet fehér karácsony, ha itthon nem esik a hó!
Vágytál már arra, hogy mesebeli házikóban, egy nyitott kandalló melegét élvezve nézzetek ki az ablakon karácsony este, és gyönyörködjetek a havas tájban? Utazz olyan helyre, ahol hó van!


Ugye, hogy nem is olyan rossz, ha máshol töltöd a karácsonyt? :)
Ha tetszett a bejegyzés, jelezd egy like-kal!
Csatlakozz Facebook csoportunkhoz és kövest az Úttörő oldalt!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr4013480921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2017.12.13. 20:22:49

Ja, a legnagyobb tömegben, extra felárért szorongani a "wellness"-ben idegenek között... Ez aztán a nagy élmény...

remakdebora 2017.12.17. 09:06:22

@jacint70: Kedves Jacint70!
Kellő körültekintéssel nem kell "extra felárat" fizetni :) Sok embert ismerek, akik imádnak így karácsonyozni, de természetesen nem erőszak a disznótor, akinek úgy jobb, az maradhat otthon is, a megszokott, meleg, családi környezetben.
süti beállítások módosítása