Úttörő

Utazz olcsón!

Belföldi nyaralás: A legjobb tippek, hogy olcsó szállást találj!

2017. április 09. 10:37 - remakdebora

Teljesen megértem, ha a nyaralás szervezése már púp a hátadon. Bár az internet megkönnyíti ma már e téren is a dolgunkat, de ha nem tudjuk, hogyan keressük a jó ajánlatokat, könnyen beleszédülhetünk. Azért, hogy ne ugorjon 200 felé a pulzusod, ha meghallod a nyaralás szót, összegyűjtöttük Neked a legjobb helyeket, ahol szállás után kutathatsz, ha Magyarországon akarsz üdülni!

Az egyik örök segítséged a szállás.hu. Magyar viszonylatban itt találhatod meg a legkönnyebben az olcsó szállásokat, beleértve a vendégházakat, apartmanokat is, bármerre is keresel az országban. Igazán megéri itt nézelődni, ugyanis vannak olyan ajánlatok, ahol már 2000 Ft-ért ott aludhatsz egy éjszakát a Balatonnál! Ha mázlista vagy, még kevesebbért is ;)
Foglaláskor szétnézhetsz még a Bookingon vagy a Trivagon is. A Booking.com esetében azt szeretném kiemelni, hogyha fontos számodra az, hogy ne kelljen előre fizetni a szállásért, hogy bármikor módosíthasd a foglalást, és szükség esetén le is mondhasd, akkor itt fogsz a legnagyobb eséllyel ilyet találni. Ez utóbbi két oldal inkább akkor hasznos, ha panziót vagy hotelt keresel. 
Ha kifejezetten a Balaton környékén akarsz nyaralni, akkor érdemes szétnézned a http://www.olcso-balatoniszallas.hu/ oldalon is. Itt településenként is böngészhettek a különböző vendégházak között. Sok olyan van rajta, amit más weblapon nem találsz meg! J
Ugyanígy segítséget adhat a https://velenceito.info/szallasok/ oldal is, ha a Velencei tó környékén akarsz felfrissülni.
Ha a Tisza-tavat választottad, akkor itt érdemes szétnézned: http://itthon.hu/tiszato/szallasok-a-tisza-tonal . Ez az oldal duplán hasznos lehet számodra, ugyanis itt a nagyobb településeken elérhető programok is fel vannak sorolva!

Ha olcsó szállást akarunk találni, akkor nem csak ezeken az oldalakon találhatunk ilyet. Érdemes szétnézned különböző kuponos oldalakon, mint a BónuszBrigád, Qponverzum, de van olyan weboldal is, ahol kifejezetten csak hotelekhez találsz kedvezményes ajánlatokat. Ilyen weblap pl. a Hotelkupon.hu

Ha rendelkezel SZÉP kártyával, akkor az is egy jó megoldás lehet, ha nyaralásról van szó. Rengeteg szállásadó elfogadja ezt a kártyát, így mindenképp használd ki! :) 


Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor oszd meg másokkal is, és kövess minket, mert sok-sok ilyennel várunk még! :) 

Ha még több ilyet szeretnél, szrezd be könyvünket! MEGRENDELEM

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr9612411103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása