Úttörő

Utazz olcsón!

Úttörő siker! - Megjelent az utazók bibliája

2017. május 20. 16:00 - remakdebora

Aki követi a Facebook oldalunkat, az biztosan tudja, hogy már egy jó ideje elkezdtük megmutatni az embereknek, hogy lehet olcsón utazni. 
Miért fontos dátum a Május 17? Mert ekkor jelent meg a nyilvánosság előtt az Úttörő Könyv! És igen, még csak néhány napja lehet rendelni a webshopban, máris sorban állnak az emberek a könyvekért. Szerencsére hétfőn érkezik az új szállítmány, így mindenki kaphat belőle. 

Na, de mégis kinek való ez a könyv? Miért van ekkora sikere? Azért, mert ez a könyv mindenkinek tökéletes, aki szeretne nyaralni! 
Megtudhatjuk belőle, miért érdemes utazni, és meglátod, hogy számtalan hely létezik, amely igenis elérhető számodra, annak ellenére hogy eddig csak álmodni mertél róla! Olcsó repülőjegy keresés, a legjobb szállás megtalálásának módszere; mit vigyél magaddal egy útra; mire kell figyelned, ha repülővel utazol; - Ezek a népszerű témák vannak összefoglalva egyszerűen, mindenki által érthető módon. A módszerek egyszerűek, a kicsiktől a nagyokig bárki számára elérhetőek és könnyen elvégezhetőek. 

A népszerűséget nem csak az tükrözi, hogy gyorsan fogynak a könyvek, hanem az is, hogy május 20-án az M1 Ma este c. műsorában élőben hallhatjuk a könyv szerzőjét, Kerekes Balázst!

Azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy megérte megírni a könyvet, megérte a sok-sok befektetett munka, és az sem kétséges, hogy ez még csak a kezdet! 

A könyvet beszerezheted Te is! Akciós áron május 27-ig:MEGRENDELEM

 

boritoofel2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr2412527985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása