Úttörő

Utazz olcsón!

Kik vagyunk mi?

2017. március 28. 14:01 - remakdebora

Kik vagyunk mi? - Merülhet fel benned a kérdés az ajánlatainkat nézve, nagyon is jogosan. 
Nos, engedd meg, hogy bemutatkozzon Neked az Úttörő csapata! 
Egy lelkes, utazni szerető ifjú, látva a szervezett utak gyakran irreális árait, elkezdett azon gondolkozni, hogy miért veszik meg ezeket a nyaralásokat az emberek ilyen drágán, ha feláron, vagy akár negyedannyiért is elmehetnének ugyanoda? Nem kellett sok, hogy megkapja a választ: az emberek többségének fogalma sincs, hogy olcsóbban is elutazhatnak valahová. Ezen felismerést követően elhatározta, hogy megmutatja mindenkinek, hogy világot nem csak az láthat, akinek tele van a zsebe pénzzel. 
Küldetésének első lépésként megjelent Facebook oldala, ami arra szolgál, hogy az érdekes infók mellett sok-sok ajánlatot oszthasson meg veletek, és értesíthessen Benneteket új könyvéről.
A Facebookon értesülhettek az új blogbejegyzésekről is, melyekben még több fontos infót megtudhattok arról, hogy hogyan kell egy nyaralást fillérekből megszervezni, mire kell figyelni egy út során, hogyan tudtok spórolni a költségeiteken, hova érdemes elutaznotok, és milyen ingyenes lehetőségek várnak Rátok! :) 
Ha tetszik, amit csinálunk, kövess minket Facebookon! :) 

Üdvözlettel: Balázs & Debóra, a szerkesztők 




uttoro.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr1012379717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása