Úttörő

Utazz olcsón!

Top 5 nyaralóhely, melyeket olcsón megjársz!

2017. június 28. 07:30 - remakdebora

Sokat beszéltünk már arról, hogy hogyan tudsz spórolni a nyaralás költségein, de arról nem esett még szó, hová érdemes menni. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, amiket a nagyközönség a legjobbra értékelt, és egyben kis költségvetésből megjárhatóak! 

#5. Velence 
Gondolázás édes-kettesben Olaszország egyedülálló szépségű városában? Ha erre vágysz, szinte bármikor megteheted! Velencébe rendszeresen indulnak olcsó, fapados járatok Budapestről és Debrecenből is, amelyekre akár 3000 Ft-ért is kifoghatsz egy jegyet, ha ügyes vagy! Ha Airbnb-n keresel szállást, akkor garantáltan találsz majd jó árú alvóhelyet, melynek a minőségétől sem kell tartanod. 
Képtalálat a következőre: „velence kép”

#4. Berlin 
A német várost nagyon sokat dicsérik, és kiemelkedő helyezést ér el a különböző utazási portálok rangsoraiban. Ha szívesen elmennél oda, itt sem kell túl mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen még ha nem is vagy ügyes, már akkor is találasz 10ezer forintért retúrjegyet! 
Képtalálat a következőre: „berlin”

#3. Prága 
A cseh főváros különleges hangulata rengeteg embert magával ragad, és ez nem is csoda: a város varázsát leírni nem lehet, inkább el kell menni oda! Ide érdemes busszal menni, de mindenképp nézz szét a telekocsis ajánlatok közt, mert úgy akár már 8000 Ft-ból megjárhatod oda-vissza! 
Képtalálat a következőre: „prága”

#2. Róma 
Bár Milánó épp lecsúszott a Top5 listáról, azért még egy olasz város befurakodta magát, mégpedig dobogós helyre! Ez nem más, mint a főváros, Róma. A történelmi város mindenképp megérdemli, hogy egyszer megnézd! Ha van WizzDiscount-od, akkor már ide is találsz 10ezerért retúrjegyet! Ha már úgy is minden út Rómába vezet, akkor te miért nem indultál még el? 
Képtalálat a következőre: „róma”

#1. Párizs 
A szerelmek városa sose megy ki a divatból! A párizsi romantikát mindenki átélheti, hiszen nem már 7000 Ft-ért elutazhatsz oda, ha ügysen keresel repülőjegyet! Mivel Franciaországban magasabb árak vannak, mint hazánkban, itt is ajánljuk, hogy Airbnb-n keress szállást, vagy próbáld ki a Couchsurfinget! 
Képtalálat a következőre: „párizs”


Nos, megvan már a következő célpont? ;) 

Ha tetszett a cikk, kedveld a bejegyzést, és oszd meg másokkal is! 
Az igazán pénztársabarát nyaralás érdekében pedig ajánljuk figyelmedbe az Úttörő könyvet, melyet itt rendelhetsz meg: https://uttoroutazzolcson.hu/konyv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uttoro-utazzolcson.blog.hu/api/trackback/id/tr8812616843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása